husse logo

Husse is een Zweeds top produkt als het gaat om Honden en Kattenvoer. Het belangrijkste ingrediënt in de voeders is vlees, wat zelfs consumentenvlees mag worden genoemd. Bij de meeste voeders wordt granen als eerste ingrediënt genoemd. Het eerste ingrediënt is hetgene wat als hoofdingrediënt geld. De uitzonderingen hierop zijn de Husse Basic en de snacks. Hier zijn dierlijke bijproducten het hoofd ingrediënt. Daardoor is dat ook iets goedkoper maar zeker niet minder goed.

Wij zijn distributeur van het Husse merk in de hele gemeente Emmen en omstreken.  U kunt het voer rechtstreeks via ons of via de website van Husse bestellen , of meenemen als u toch bij ons in de trimsalon bent voor de behandeling van uw hond. We geven graag voorlichting/ uitleg over het voer.

Besteld u via telefoon. mail of website? In alle gevallen wordt het voer GRATIS thuisbezorgd. 

Op de andere pagina’s kunt u het een en ander lezen en bekijken over de verschillende producten. Het is niet mogelijk om alles te plaatsen maar op de website van Husse staan natuurlijk wel alle producten.

Verder zullen we elke maand een product uitlichten, daar vertellen we dan iets meer over en dit product is dan ook met wat korting rechtstreeks via ons te bestellen.

Voor elke pup staat een puppy pakket klaar in de trimsalon bij de eerste behandeling.

Voor vragen of bestellingen verwijs ik u naar de contact pagina.