Waargebeurde verhalen uit een hondentrimsalon

Dit is de titel van het boek wat ik geschreven heb.  Het zijn waargebeurde verhalen over hoe of wat er allemaal in mijn salon gebeurd. Het boek is te bestellen bij www.freemusketeers.nl onder het ISBN nummer: 978—90-484-0996-9

Natuurlijk kunt u het boek ook bij ons kopen of via een boekhandel of diverse boekensite’s via internet.

 

Persbericht

Trimsalon Daisy te Erica geslaagd voor het Dierbaar keurmerk!

Trimsalon Daisy voldoet ook dit jaar weer aan de strenge certificeringseisen van Dierbaar. Dit houdt in dat Trimsalon Daisy het welzijn van de dieren, vakbekwaamheid en hygiëne hoog in het vaandel hebben staan.

Huisdier centraal

Bij Trimsalon Daisy bent u verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier(en), want alleen bedrijven die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, ontvangen een certificaat. Dit certificaat staat garant voor de zekerheid van deskundigheid, een eerlijk en gedegen antwoord op gestelde vragen, goede voorlichting en een verantwoorde verzorging van de dieren.

Kwaliteit gegarandeerd

Een huisdier laten trimmen cq verzorgen bij Trimsalon Daisy. betekent de beste keuze. Er zijn regels vastgesteld voor; hygiëne, omgang met dieren, verzorging van de dieren.

Wie kiest voor een Dierbaar gecertificeerd bedrijf kiest voor:

Het waarborgen van het welzijn van de dieren;

Aangetoonde vakbekwaamheid;

Goede voorlichting over de juiste uiterlijke verzorging van het huisdier;

Werken volgens vaste werkwijze;

Goede hygiëne

Certificering is nodig

Wie zijn huisdier aan goede zorg toevertrouwt, verwacht van zijn trimsalon zekerheid én vakbekwaamheid. Dat is de reden dat Dierbaar certificaten verleent aan ondernemingen in de gezelschapsdierenbranche die deze eisen als vanzelfsprekend vinden. Voor nadere informatie: info@dibevo.nl of tel. 033 – 4550433 Juni 2014